Post Bouwgroep

66f214c5a7.png

De Diamant

IN AANBOUW

DE DIAMANT

Project de DIAMANT betekent heerlijk thuiskomen in je luxe appartement en omarmd worden door rust en comfort. Waar je jezelf kunt terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met de buurt te verliezen en met alle faciliteiten binnen handbereik. De Diamant staat prachtig en statig gelegen in fase 2 van de Oranjewijk aan de Frisostraat. Je geniet hier volop van de natuurrijke omgeving, weidse uitzichten, alles op steenworp afstand en het bruisende Oude Dorp binnen handbereik. 

De Diamant wordt een complex anno nu, met prachtig design, hoogwaardige afwerking en veel privacy. Het complex bestaat uit 4 bouwlagen met in totaal 24 appartementen. Op elke bouwlaag komen 6 appartementen. Het uitgangspunt is zoveel mogelijk woonoppervlakte per appartement te verzorgen. Het zijn allemaal hoekappartementen. De hexagoon voldoet hierin en geeft tevens een energie efficiënte vorm (meer volume bij minder gevel). De kristalstructuur wordt in 6 even delen gesneden, waarbij de slaapgedeelten onderling grenzend zijnen het wonen onderling grenzend is. Daarbij kan bij de wens van een groter appartement de wand een slaapkamerbreedte worden opgeschoven, zonder de structuur in gevaar te brengen. De zeskant kan bij de slaapkamerzijde meer naar binnen geplaatst worden, zodat er een efficiënte ontsluiting in het midden van het complex ontstaat.

Betrek jij straks een schitterend appartement in de DIAMANT, dan geniet je van een net zo schitterend omgeving. Het ligt aan de rand van de polder, heeft een goede bereikbaarheid en is centraal gelegen.Je zult versteld staan van alle faciliteiten in de buurt van de DIAMANT. Je kunt op verschillende plekken heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Ook kun je in verschillende sportcentra’s terecht voor een gezonde sport work-out. Verschillende basisscholen en een middelbare school is ook op loopafstand. Ruimte, Luxe, Uitzicht. Een plek waar het iedere dag genieten is. Waar wonen in luxe werkelijkheid wordt. Het zijn de bouwstenen voor jouw toekomst in de DIAMANT. Een blikvanger van formaat, maar vooral royale appartementen waar je heerlijk woont.

Interesse?
De appartementen worden verkocht door Hoekstra Makelaardij en Ussien
Hoekstra Makelaardij
Klik op de link om naar de site van Hoekstra Makelaardij te gaan.
Klik Hier
Ussien - Urk
Klik op de knop om naar de site van Ussien te gaan.
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Geïnteresseerd?