Post Bouwgroep

66f214c5a7.png

Woningbouw

Uw woning in vertrouwde handen!

Ieder heeft zijn of haar eigen woonwensen. Bij ons is dus ook geen nieuwe woning hetzelfde. Wij geven u grote vrijheid bij de vormgeving en indeling van uw woning. Flexibiliteit is bij ons een belangrijke bouwsteen om uw specifieke woonwensen te realiseren.

Het bouwen kan in samenwerking gaan met een architect, of dat wij de woning(en) zelf voor u ontwikkelen. Dit tegen een uitermate goede prijs-kwaliteit verhouding. Uiteraard wordt er geheel volgens uw wensen gebouwd. De mogelijkheden zijn talloos, kom vrijblijvend eens langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor al uw nieuwbouw, aanbouw en verbouw!

Een verbouwing is een belangrijke ingreep op uw woning. Denk hierbij aan een uitbouw of aanbouw, of de herindeling van de bestaande ruimte. Wij denken graag met u mee. Maar ook als het gaat om een erker, dakkapel of veranda staan wij graag voor u klaar. Ons team van ervaren professionals begrijpt hoe belangrijk het is om uw huis te laten aansluiten bij uw levensstijl en persoonlijke smaak. Daarom werken we nauw met u samen om uw wensen en behoeften te begrijpen en deze om te zetten in een prachtige woning die aan al uw verwachtingen voldoet. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste bouwtechnieken om ervoor te zorgen dat uw huis duurzaam en energiezuinig is. We zorgen er ook voor dat elk detail van de constructie en afwerking voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Woningborggarantie

Bouwbedrijf L. Post en zonen voldoet aan de eisen van Woningborg. Uw woning kan gebouwd worden onder Woningborggarantie. Dit betekent dat uw woning onder alle omstandigheden afgebouwd zal worden. Een extra stukje zekerheid.

Geïnteresseerd?