Post Bouwgroep

66f214c5a7.png

Projectontwikkeling

De Noordster

Op de plaats waar voorheen de MAVO- en de Harmpje Visserschool zijn begonnen, het jeugd- en opvangwerk jarenlang in de vorm van de Skuil en de Open deur heeft plaatsgevonden en ook de Visserijschool nog tijdelijk vanwege nieuwbouw heeft gehuisvest wordt nu een appartementen-gebouw met 19 ruime hoekappartementen door Aannemersbedrijf L. Post en Zonen gebouwd. 

De gemeenschappelijke tuin bevindt zich rondom het gebouw. Elk appartement op de begane grond heeft daarin een eigen stukje terras voorzien van betontegels. In het centrale gedeelte van het gebouw bevinden zich het trappenhuis en de lift. Het bouwwerk bevat uitsluitend ruime hoekappartementen.

Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op eigen terrein, de parkeerplaats zit dichtbij de ingang van het appartementencomplex. De fietsenberging is een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond van het gebouw met parkeergelegenheid voor fietsen, scootmobielen en scooters ed. met voldoende uitgang naar buiten. 

De Diamant

De Diamant staat prachtig en statig gelegen in fase 2 van de Oranjewijk aan de Frisostraat. Je geniet hier volop van de natuurrijke omgeving, weidse uitzichten, alles op steenworp afstand en het bruisende Oude Dorp binnen handbereik. Project de DIAMANT betekent heerlijk thuiskomen in je luxe appartement en omarmd worden door rust en comfort. Waar je jezelf kunt terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met de buurt te verliezen en met alle faciliteiten binnen handbereik.

Geïnteresseerd?