Post Bouwgroep

66f214c5a7.png

Nieuws

Verkoop gestart: Appartementen Noordster en de Diamant!

DE NOORDSTER

Op de plaats waar voorheen de MAVO- en de Harmpje Visserschool zijn begonnen, het jeugd- en opvangwerk jarenlang in de vorm van de Skuil en de Open deur heeft plaatsgevonden en ook de Visserijschool nog tijdelijk vanwege nieuwbouw heeft gehuisvest wordt nu een appartementengebouw met 19 ruime hoekappartementen door Aannemersbedrijf L. Post en Zonen gebouwd. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op eigen terrein, de parkeerplaats zit dichtbij de ingang van het appartementencomplex. De fietsenberging is een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond van het gebouw met parkeergelegenheid voor fietsen, scootmobielen en scooters en dergelijke. Met voldoende uitgang naar buiten.

DE DIAMANT

De Diamant staat prachtig en statig gelegen in fase 2 van de Oranjewijk aan de Frisostraat. Je geniet hier volop van de natuurrijke omgeving, weidse uitzichten, alles op steenworp afstand en het bruisende Oude Dorp binnen handbereik. Project de DIAMANT betekent heerlijk thuiskomen in je luxe appartement en omarmd worden door rust en comfort. Waar je jezelf kunt terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met de buurt te verliezen en met alle faciliteiten binnen handbereik.

Uit het Visserijnieuws: UK 24 ANNA

Op 17-07-2020 verscheen in het visserijnieuws een artikel over de nieuwbouw van de UK 24 Anna. 

‘Kijk”, zegt Hendrik Post, terwijl hij in de fraaie brug van de nieuwe UK 24 ‘Anna’ wijst op details. Er zijn geen plinten en laten te zien. Zoon Lammert wijst op de kleine bedieningsconsoles aan de zijkant. “Met een inbussleuteltje kun je de omlijsting er makkelijk afhalen, verder zitten er geen knoppen aan”. Sfeer en onderhoudsarm. Dat kenmerkt de inbouw van de UK 24, waarvoor de Post Bouwgroep tekende. Opdrachtgever is Albert Romkes. Broer Pauw Romkes heeft Post opdracht gegeven voor inbouw van de UK 22, die momenteel bij Balk op de werf compleet wordt vernieuwd.

Geïnteresseerd?